FORTSÄTTER

BLOGGAR HÄR - min personliga och vardagliga blogg.
BLOGGAR HÄR - min & min kompis fotoblogg 

You don't know how much I love you

 
Startar en ny blogg imorgon med linn cervin, kommer mest blogga om tips, foto, mode. Inte så mycket om vad vi gör på dagarna. Lite friidrott kommer också komma in för min del.
 

ÄLSKLING

saknar dig så mycket bästa vän
hos dig är jag verkligen mig själv, linn cervin.
 

VÄRLDSUNGDOMSSPELEN

Otroligt rolig helg, helt sjukt. Till denna tävlingen kommer det de bästa från Norden, så ni fattar hur stor tävling? 
Var 105 stycken med på 100 meter. Sprang försöksheatet på 12.92, aldrig sprungit så fort förut, kom till sist till FINAL, vilket innebär att jag var topp 9 av 105 stycken, kom sexa i finalen. På tiden 12.97, är så himla stort över mig själv , att jag kunde komma sexa i världsungdomsspelen av så många. På häcken gick det också jätte bra, kom till finalen, av ca 60pers, i finalen kom jag sist, men jag är ändå super glad, sprang på 12.25, happy.
Nu är jag super trött, ska slappa hela dagen idag och imorgon, och ikväll är det Wallander!
Igår var jag, isa, marcus, wilma, nikolina, och bella på Liseberg i samband med Vus, eftersom tävlingen gick i göteborg. Åkte atmosfear, fan vad sjuk den var! Träffade även Ida johansson, Emilia jönsson och nathalie luu på Liseberg, fett :D
-----------------------------------------------------------------
Jag i rosa skor och rosa topp och svarta byxor :*
 
 

DU LYSER UPP MIN DAG

Har varit super duktig idag tillsammans med Isa och monterat ihop min soffa utan pappa! hehe..
Och glassen på sommarköket var perfekt, bakade även en torta, hehe men nu undrar ni säkert till vad? Hehe, joo vi bakade den bara för att det var gott.. ehm, väldigt bra laddning inför Världsungdomsspelen, dock åt jag som satan när mamma hade lagat pasta med lax sås! Muuuuuums. Ha det fett så ska jag packa ihop nu inför Göteborg i helgen, VU spelen vafan! Kommer bli så satans kul, tävling, liseberg, shopping & allt! 
Wooups.. friidrott på tv om tio minuter?! Måste hinnan packa först ju :(
Som ni märker så hinner jag inte blogga mer, men vi hörs. Puss!
 
 
 
 
 
 

NELLLLLY <3

Tillbringat en stund av dagen med Nelly i stan, hur mysigt som helst. Tog en glass på gröningen och gick runt och snackade lite. Ska sova i hennes tvåmanna tält en dag nu på sommaren, myyyys. 
Har precis kommit hem från Ekeby möbelaffär där jag var med mamma, köpte hem en beddsoffa till mitt rum, ganska stor! Och en ny matta till mitt rum, alltid lika kul med nya möbler. Ska sätta upp soffan imorgon, och ska även va med bästa vän, isa. Kommer bli hur kul som helst. Hoppas bara på fint väder! 
du är världens bästa tjej, loooveyou

DEN SOM TRÄNAR MEST BLIR BÄST

Jag vet att jag kan.. måste bara tro på mig själv.
Fjärde snabbaste tjejen i sverige på 100 meter bland 14åringar, jag vet att jag kan bli bäst. Moa

MORMORS STUGA

Har varit i mormors sommarstuga hela dagen med mamma & syser, var så länge sen man träffade sina älskade småkusiner från Stockholm! Så det har varit en mysig dag att få umgås med de. Imorgon så ska jag bara ta det lugnt här hemma, har blivit grovt förkyld och det suuuuger, tänker på att jag ska tävla i världsungdomsspelen i helgen.. vill inte bli sjuk! Kram.
Ni ser lite ändringar på designen :)

NEW IN

Både tubtoppen och linnet är nytt :)
 
Köpte även en svart bikiniunderdel, men alla kan väl föreställa sig en sådan utan en bild ? :)

SAKNAR DIG SÅ DET GÖR ONT

Var en runda inom väla igår med mamma, fick med mig ett ur snyggt linne, och en tubtopp från gina. Passar perfekt tillsammans. På kvällen hann jag även plocka lite jordgubbar med min lillasyster och hennes kompis, mysigt. Så nu har vi gott om det! Andledningen till att jag inte visar vad jag har köpt är för att jag ska till väla inom en timme och köpa ett par urbanears hörlurar, vita. Så jag lägger in bilder sen!
NU ÄR MIN, EN AV MINA TRÄNARE OCH RENOVERAR VÅRT BADRUM, (Y)

GLADIS

Hehe, random rubrik..
Men har tävlat igår & idag, kan börja med att säga att tävlingen är väldigt stor och det kommer folk från danmark, italien,island,norge,sverige. Så ja, ni fattar. Men i häcken lyckades jag ta en sjunde plats på tiden 13.49, dock inte så bra tid. Menmen, kämnade mig upp imorse och tävlade sen i 100meter idag. Efter första loppet så gick jag vidare till finalen utan problem, hehe ^, Hade tredje bästa tiden, och sen fyra timmar efter så sprang jag 100meter finalen och så vinner jag hela jävla skiten! Blev så lycklig, känslan att vinna Öresundsspelen, det är inte varje dag. 
Ikväll blir det iaf EM final i fotboll vilket jag absolut ska se! Och imorgon åker jag bort mot väla, ska kolla på feta hörlurar, bra att ha när man värmer upp osv till friidrotten, så man blir mer fokuserad. VIll ha ett par till Världsungdomsspelen nästa helg i Göteborg. Ska även titta på en TV till mitt rum och sen STOOOOR soffa, (beddsoffa) så det bli nice. Ni får stå ut med dålig uppdatering, men jag hinner inte på lovet.. :/
 
Johanna? Vad skulle jag ta mig till utan dig, du är underbar. Du finns där verkligen alltid när man behöver dig.